top of page

                     Абонаментно правно обслужване

 

 

За улеснение на бизнеса, ние предоставяме правни услуги на абонаментен принцип. Абонаментното правно обслужване се изразява в регулярно юридическо съдействие по всякакви правни въпроси, свързани с търговската дейност на клиентите. Срещу заплащане на месечен абонамент, Вашата компания получава своевременна правна помощ на преференциални цени.

Какви са предимствата на абонаментното правно обслужване? 

Обслужване с приоритет

Клиентите, с които сключваме договор за абонаментно правно обслужване, се ползват с приоритет при получаването на правните услуги. Гарантираме приоритетно разглеждане и бързо реагиране при решаването на всички възникнали юридически проблеми.

Спестявате разходи

Спестявате разходи за назначаване на юрист във вашето дружество – за заплати, осигуровки и други. Ангажирането на външен специалист е значително по-евтино от назначаването на юрисконсулт на постоянен трудов договор.

Доверие

Дългосрочното партньорство с избран юридически съветник създава доверие и сигурност в отношенията между клиент и адвокат.

Обезпечавате бизнеса си

Поверявайки правния аспект на вашия бизнес на предварително избрана адвокатска кантора, Вие ще разполагате по всяко време с доверен съветник, който ще познава в дълбочина вашата дейност и ще бъде в състояние да отреагира по най-правилния и адекватен начин. При възникнал неотложен проблем, ще спестите време и усилия да търсите адвокат, който тепърва да се запознава със спецификата на бизнеса Ви и в търсене на решение на възникналия казус.

Ниски цени на правни услуги

При правното обслужване на абонамент, Вие получаване правни услуги на по-ниски цени спрямо стандартната цена на услугата.

Каква е цената на абонаментното правно обслужване?

Цената на месечната абонаментна такса се определя според вида и обема услуги, от които се нуждаете.

 

Направете запитване, като ни дадете информация за приблизително от какви и колко услуги се нуждаете месечно. След запознаване с Вашите изисквания и нужди, ние ще изготвим индивидуална оферта специално за Вас.

bottom of page